Opblaasbare jacuzzi’s zijn natuurlijk geweldig om te hebben, maar het zijn zeker niet de enige hot tubs die er op de markt te vinden zijn. Sterker nog, er zijn zelfs heel bijzondere modellen bubbelbaden die zeker de moeite van het vermelden waard zijn. Dit zijn de 5 meest unieke hot tubs.

 

1. De hangende hot tub met een spectaculair uitzicht

In Zwitserland is de prachtige Gueuroz Bridge te vinden. Onder deze brug is een enorme diepte te vinden, en in deze diepte is een hot tub te vinden. Dit bubbelbad hangt op een hoogte van een kleine 190 meter aan kabels onder de brug. U heeft natuurlijk een indrukwekkend uitzicht, maar u moet wel durven natuurlijk!

Hangende jacuzzi

 

2. De hot tub boot

In het warme water op het frisse water; dat is het idee van de hot tub boot. Deze hot tub werd in het Amerikaanse Seattle ontworpen. Deze jacuzzi biedt, net als bijvoorbeeld de grote Malibu spa, ruimte aan zes personen. U neemt hier plaats in een drijvend bubbelbad, in de vorm van een boot. Deze boot is niet alleen voorzien van een bassin voor het warme water, maar er zijn ook speakers ingebouwd om muziek te kunnen luisteren tijdens het ontspannen in de hot tub. De boot kan ook echt varen. Om de boot te besturen hoeft u de boot niet uit. Hiervoor is namelijk een joystick aangebracht binnen handbereik vanuit de spa. 

Hot tub boot

 

 

3. De hot tub bioscoop

Denkt u zich eens in; een gigantisch terras met allemaal jacuzzi’s erop! Het lijkt op een feest, maar iedereen kan ontspannen in een fijne jacuzzi. Natuurlijk hebben we het niet zomaar over een bioscoop. Direct aan het platform met spa’s is een groot scherm gerealiseerd, waardoor iedereen vanuit de jacuzzi kan genieten van een goede film. 

spa bioscoop

 

4. De jacuzzi in een Cadillac

Men kan maar een bijzonder idee hebben! Dat hadden een aantal jongens zeker, want zij kregen hun oude Cadillac maar niet verkocht. Hierop ontstond het idee om de auto dan maar om te bouwen tot jacuzzi op wielen!

 

 

5. De voetbal spa

Ongetwijfeld de meest relaxte manier om wat een live voetbalwedstrijd te genieten! We hebben het hier eigenlijk niet meer over een bubbelbad, maar over een compleet zwembad aan de rand van het voetbalveld van de Amerikaanse Jaguars. Voor een ruime twaalfduizend dollar mag u plaatsnemen in het zwembad en kunt u de live voetbalwedstrijd volgen vanuit het comfortabel warme water.

Jacuzzi bij voetbalstadion

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *