Heb je besloten om een opblaasbare jacuzzi te kopen, maar weet je nog niet welke? Lees deze gids door en maak de juiste keuze! Doorloop alle stappen en kom tot de juiste conclusie!

 

Stap 1. Bepaal de grootte van de jacuzzi

De eerste vraag die je jezelf af moet vragen is: met hoeveel mensen ga ik doorgaans in een jacuzzi? Zijn er kinderen / vrienden in je omgeving waarmee je ook geregeld wilt bubbelen? Zo ja, hoe oud zijn deze kinderen? Het prijsverschil tussen een 4- en 6-persoons jacuzzi is niet enorm. Zo is de Montana 4-persoons jacuzzi ongeveer €60 goedkoper dan zijn grote broertje. Op volgorde van klein naar groot, zijn dit onze spa’s:

 

–          Aspen Spa – voor 4 personen – 1m 68 in diameter

–          Malibu spa – voor 4 personen – 1m 75 in diameter

–          Montana spa – voor 4 personen – 1m 75 in diameter

–          Vita Premium spa – voor 4 volwassenen en 2 kinderen – 1m 84 in diameter

–          Malibu spa – voor 6 personen – 2m 04 diameter

–          Montana spa – voor 6 personen – 2m 04 diameter

 

Jacuzzi sfeerfoto

Houd bij de aanschaf ook rekening met beschikbare ruimte in uw tuin of balkon! Omdat u wellicht om de jacuzzi heen ruimte wilt hebben voor accessoires zoals een voetenbad of een opblaasbare bank, dient u rekening te houden met meer ruimte dan de diameter van de jacuzzi.

 

Stap 2. Budget

Aan iedere jacuzzi hangt een prijskaartje. Het ene kaartje is wat vriendelijker dan de ander. Sommige jacuzzi aanbiedingen zijn net wat scherper dan de ander. Het is niet verkeerd dus eerst te inventariseren op het beschikbare budget. Ook jezelf inlezen op de onderhoudskosten is niet verkeerd. Gelukkig vergissen veel mensen zich in de energiekosten van een bubbelbad en valt dit in de praktijk reuze mee.

 

Op jacuzzi-opblaasbaar.nl beginnen de prijzen vanaf €455, oplopend tot over de €1000.

 

Stap 3. Periode van het jaar

Vraag jezelf goed af wanneer je een opblaasbare jacuzzi wilt kopen en waar je deze neer gaat zetten. Natuurlijk kun je de spa verplaatsen (lees ook onze blog met 8 andere redenen waarom je een opblaasbare spa wilt) maar je wilt er wellicht goed van tevoren over nadenken. De winter is geen geschikt moment om een bubbelbad te kopen. In de winter ligt onze webshop ook nagenoeg stil. De beste periode om te kopen is het begin van het voorjaar, oplopend tot en met de zomer.

 

De afgelopen jaren hebben we een hele rustige herfst en dus kun je, zelfs bij aankoop laat in de zomer, nog lang genoeg genieten van de jacuzzi. Onze tip: koop een jacuzzi tussen april en september!

 

Stap 4. Advies opvolgen

Het is altijd goed om eens te kijken wat vrienden of bekenden van het product vinden. Hebben zij al een opblaasbaar bubbelbad, en wat is hun ervaring? Omdat opblaasbare spa’s pas de afgelopen jaren flink in populariteit zijn toegenomen, proberen wij ook ervaringen van mensen te verzamelen. Zo kun je bij onze beoordelingen het een en ander lezen over gebruikservaring. Ook hebben we een leuke gastblog mogen ontvangen van Jeroen, over zijn ervaring.

 

Heb je behoefte aan advies of wil je meer te weten komen over onze producten? Aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar, voor allerhande vragen over de jacuzzi.

 

Stap 5. Jacuzzi kopen en genieten!

Keuze gemaakt? Ga dan over tot aankoop en wacht niet langer. Iedere dag die je uitstelt, kun je minder genieten. Koop je later in het seizoen (augustus/september), dan wil je genieten van iedere dag dat je kunt bubbelen.

 

Eerst het product even bekijken? Kom langs in onze showroom. Je krijgt hier advies van een productexpert die je alles kan vertellen over jouw favoriete jacuzzi!

 

Onze tip!

Wil je een tip van ons? Kijk dan eens naar de jacuzzi aanbieding pagina. Dit zijn absolute topmodellen die wij, door enorm groot in te kopen, ook spectaculair goedkoop kunnen aanbieden. Een absolute must see!

 

Heeft dit advies je geholpen? Laat het ons weten op onze Facebook pagina (en like ons natuurlijk even om op de hoogte te blijven van andere spectaculaire aanbiedingen). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *