Accessoires

Accessoires

Jacuzzi accessoires

Je bent inmiddels in het bezit van een (opblaasbare) jacuzzi of je hebt je keus kunnen maken? Maak dit genot dan nog plezieriger met een van deze spa accessoires. We hebben alles op alles gezet om het genot nog verder uit te kunnen breiden dan dat het al doet met onze heerlijke spa’s.

Jacuzzi filters
Het is van enorm belang om het water zuiver te houden. Hierom is een goede waterbalans (PH-waarde) en filtratie enorm belangrijk. Door de warme temperaturen is een bubbelbad namelijk gevoelig voor bacteriën en micro-organismen. Zorg hierom altijd voor goede jacuzzi filters. In onze webshop tref je verschillende jacuzzi filters aan. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor de jacuzzi’s en hierom absoluut de beste keus als het gaat om goede jacuzzi filters. Je krijgt bij aankoop van iedere spa twee gratis filters.
Een filter gaat gemiddeld 3 maanden mee en wij adviseren om gebruik te maken van 2 filters die elkaar aflossen. Iedere week vervang je de gebruikte filter voor de schone. Op die manier kun je een half jaar vooruit met de jacuzzi filters. Na deze 6 maanden kun je deze het beste vervangen om een optimale filtratie te garanderen.

Accessoires voor comfort
Om het comfort te vergroten hebben we een aantal zeer interessante items geselecteerd. Wanneer je eenmaal lekker aan het genieten bent in je bubbelbad, is niets zo vervelend als uit het warme water te moeten stappen om een drankje te nuttigen. Hier is een oplossing op gevonden. Wat vind je bijvoorbeeld van de opblaasbare koelbox? Met een groot element in het midden waarin je flessen, ijs en andere snacks kunt bewaren, heb je altijd een lekker koud glaasje drinken binnen handbereik. Heerlijk toch?

Ook hebben we rekening gehouden met zitcomfort. Wat denk je bijvoorbeeld van het opblaasbare kussentje dat vanzelf naar de bodem zakt? Zo heb je net iets meer ondersteuning en zit je nóg lekkerder in je bubbelbad. Ook aan je nek hebben we gedacht met de speciale hoofdsteun. Heerlijk even achteroverleunen en het is nog goed voor de bloedcirculatie ook! Shop hem hier voor de Vita jacuzzi en hier voor de Montana, Aspen en Malibu spa.

Accessoires voor hygiëne
Het is een stuk lekkerder bubbelen wanneer je in een schoon bubbelbad ligt. Hierom hebben wij wat voorzorgmaatregelen getroffen, zodat je opblaasbare vriend altijd schoon blijft. Let bij de instap namelijk altijd op je vieze voeten. Oplossing: het voetenbad. Even snel voor instap hier doorheen lopen en grof vuil als zand komt niet in de jacuzzi terecht. Probeer verder de jacuzzi filters altijd schoon te houden en regelmatig ontsmettingsmiddel te gebruiken. Zo houd je de spa schoon en beleef je optimaal plezier van het prachtige product!