Lay-Z Spa

Lay-Z Spa

Lay-Z Spa
Trakteer jezelf op luxe met Lay Z Spa opblaasbare jacuzzi’s en toebehoren. Er is geen betere manier om je in het comfort van je eigen huis te ontspannen dan met warm water, jets en bubbels. Er zijn ook veel voordelen voor de gezondheid, waaronder verlichting van stress, dus laat het water alle spanning in je spieren wegspoelen.
Een goede spabehandeling en onderdompeling kan ook mensen met artritis ten goede komen, door pijn en stijfheid in de gewrichten te verminderen. Dus, als je thuiskomt na een lange dag, waarom laat je je stress, pijnen en pijn niet wegspoelen in een van de Lay Z Spa’s – die je helpen je beter te voelen zodat je ook beter kunt slapen.

Lay Z Spa Jacuzzi’s

Als je een grote tuin hebt, kun je die gebruiken om je nieuwe jacuzzi in te zetten. De perfecte aanvulling op je buitenruimte voor wat luxueus je tijd doorbrengen. We weten dat bubbels het verschil maken en daarom hebben we een ruime keuze aan luchtjet modellen voor elke tuinruimte en voor elk wat wils.
Bekijk ons gehele assortiment aan Lay Z Spa hot tubs die iets kleiner van formaat zijn maar zeker niet minder krachtig qua bubbelkracht tot onze robuuste en ongelooflijk stijlvolle modellen met houteffect en professionele modellen van hoogwaardig drop-stitch materiaal die ervoor zorgen dat je de Lay Z Spa jacuzzi niet meer uit wil.

Alle Lay Z Spa’s uit ons assortiment staat prachtig op een houten terras. Geef je jacuzzi de perfecte plaats en ruimte om er op zijn best uit te zien en optimaal te functioneren; Begin met de tuin een flinke schoonmaakbeurt en voorjaarsfrisbeurt te geven en maak je buitenruimte klaar voor de zomer.

Jacuzzi accessoires

Het is belangrijk je jacuzzi en de kwaliteit van je water goed te onderhouden; om je Lay Z Spa jacuzzi in tip top conditie te houden wil je investeren in onze afdekhoezen, die voorkomen dat vuil en puin in je hot tub terechtkomen en zich er nestelen. Om de waterkwaliteit zuiver en veilig te houden kies je voor onze filters en schoonmaaksets, compleet met chlooroplossingen, teststrips en PH balanceringsoplossingen om je te helpen een veilige en plezierige thuis-spa te creëren. Ook als het weer niet op zijn best is, maar je toch graag van je Lay Z Spa buitenshuis wilt genieten, is de Lay Z Spa Dome jacuzzi tent de perfecte oplossing.