Misschien niet de ruimte in de tuin of op uw balkon om een hot tub of vaste jacuzzi te kopen. Misschien heeft u het budget er niet voor (over) maar wilt u toch lekker genieten van die warme, masserende jets na een drukke dag. Dit zijn slechts twee van de vele redenen om te kiezen voor een opblaasbaar bubbelbad. Lees hier waarom u nog meer een NetSpa jacuzzi wilt en waarom u direct verkocht zal moeten zijn op dit mooie product.

 

 1. Betaalbaarheid

De meeste mensen ken het relaxte gevoel inmiddels van bubbelen in een hete spa. De spieren die ontspannen en de masserende jets. Echter kan een standaard jacuzzi aan de prijzige kant zijn. Met een opblaasbare spa krijg je alle voordelen tegen een stuk betaalbaardere prijs.

 

2. Prijs/kwaliteit verhouding

In navolging van de betaalbaarheid en het feit dat je anders het prettige aan een jacuzzi moet missen, is het feit dat je waar voor je geld krijgt een extra vermelding waard. Het vinden van het goedkoopste product moet niet het doel zijn, het vinden van de juiste prijs-kwaliteitverhouding wel. Op onze webshop vind je hoogwaardige jacuzzi’s tegen de absoluut laagste prijs.

Jacuzzi ontspanning

3. Mogelijkheid tot verplaatsing

Een opblaasbaar bubbelbad heeft de mogelijkheid om te verplaatsen! Dit klinkt misschien als iets wat je niet gaat doen, maar in de praktijk horen we vaak van mensen dat het wel gebeurt. Zo kun je de jacuzzi in de winter in bijvoorbeeld een tuinhuis of de garage opzetten, of kun je testen waar je het meeste zon hebt gedurende de dag. Heb je een kleine tuin of dakterras? Dan kun je de jacuzzi dus ook gemakkelijk weghalen wanneer je jouw gehele buitenlocatie nodig hebt voor andere doeleinden.

 

4. Gemakkelijk te installeren

Een hardplastic jacuzzi is een stuk lastiger te installeren. Wanneer deze iets verkeerd staat (ingegraven), loop je het risico op scheuren en uiteindelijk zal deze kapot gaan of lekken. Je moet dus goed weten waar je aan begint of het anders uitbesteden aan een professional. Hier komen vaak (veel) onverwachte kosten bij. Een opblaasbaar bubbelbad is gemakkelijk te installeren. In dit filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=_qK1EsfIuKM) zie je dat een NetSpa opblaasbare jacuzzi in slechts enkele minuten klaar voor gebruik is.

 

 

 

5. Gemakkelijk schoon te maken

Een grote spa vergt een hoop schoonmaakwerk. Vooral de randjes moeten flink geschrobd worden zo nu en dan. Ook zijn er professionele schoonmaakproducten voor nodig. Bij een opblaasbare jacuzzi kost dit slechts luttele minuten. Een goede waterplens en hij glimt weer! Wel raden we natuurlijk aan om gebruik te maken van goede jacuzzi filters en ontsmettingsmiddel.

 

6. Gezondheidsvoordelen

Wist je dat regelmatig ontspannen in een jacuzzi ook veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Het ontspant de spieren en zorgt ervoor dat je minder gestresst wordt. Heerlijk toch, wanneer je een baan hebt die veel spanning met zich meebrengt? Of kinderen die veel energie kosten?

 

7. Het zorgt voor een sociale ontmoetingsplek

Wat is een betere plek om met je vrienden bij te kletsen dan ’s avonds, terwijl de zon onder gaat, in een warme jacuzzi. Geen telefoontjes, televisie of ander apparatuur dat de gezelligheid onderbreekt. Heerlijk onder elkaar! Zin in een koud drankje tijdens het bubbelen? Kijk dan eens bij onze opblaasbare koelbox. Deze biedt ruimte voor 5 flessen en heeft in het midden zelfs een compartiment die ruimte genoeg biedt voor ijs, flessen en andere snacks!

 

8. Het gemak dat het allemaal bij jou thuis is

Nee, je hoeft niet naar een dure spa toe. Je hoeft niet in de auto te springen en een stuk te reizen voor dit pure genot. Je hoeft alleen maar om te kleden en de deur uit te lopen! Als dat geen reden is….

 

Overtuigd? Bekijk dan hier ons aanbod 4-persoons jacuzzi’s, 6-persoons jacuzzi’s of kijk eens bij onze opblaasbare jacuzzi aanbiedingen. Nóg scherpere prijzen op onze toch al laagste prijs garantie!

 

Vragen? Neem contact op met ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *